Böbbenet blog

Friss topikok

  • RitaVeronika: Nahát nem lehetett már akárhogy hozzászólni...:) Szóval csak az utolsó mondathoz reagálnék így, jó... (2009.10.14. 16:12) No, ennek is eljött az ideje..
  • Rita: Jaj, igen, igen, igen és igen. Főleg az utolsó két bekezdés. (2008.07.30. 19:26) lezárni...
  • Rita: Az első pár sor akár rólam is szólhatna. Pedig mikor ezt írtad nem is nagyon beszéltünk. A sors fi... (2008.07.25. 12:20) Várakozások és próbálkozások..
  • Rita: Nem fog rosszul esni, ha ezt a dalt én is felteszem a blogra? Nagyon imádom, de nem szeretném "ell... (2008.05.18. 22:17) tájkép csata előtt...
  • Rita: Mindig lesznek a múltban olyan dolgok, amelyeken nem lehet "túl lenni". Nem mondom, hogy így van r... (2008.05.01. 16:44) az egyik szemem sír... és néha a másik is...

HTML

Linkblog

Lélek-akt

2008.01.01. 22:52 Böbbenet

Fáj a szívem… nem fizikailag, de nem is tudom, melyik a rosszabb…

Mire is gondoltam az utolsó napon? Háát, arra, hogy időnként mennyire úúúútálom az msn-t. Mert olyan igen és mégse. Kicsit becsapás. Na, jó, ha nem lenne, az még rosszabb lenne, mert így azért könnyebb átlépni akár több száz kilométert is talán és néha eltűnik a távolsággal együtt a kor is… és egy kamerán keresztül láttatjuk magunkat egymásnak, de maximum a monitort simíthatod - láthatod a tekintetet, de torzít a kamera is, mint az életben akár mi is apróbb füllentéseinkkel.

Milyen lenne, ha ez sem lenne? Tudom, hogy ez milyen és ha még ez se… de ha ez se, akkor nem is tudom.. akkor talán máshogyan.. vagy sehogy.. vagy nem tudom… de benne van a mindennapjaimban, oly természetes ez már… Mikor hogyan érzem.. jó lenne, ha a mutató a normál értékben lengedezne és nem a zizzent felirat villogna..

Ha nem lenne, akkor jobban hajtanánk azért, hogy lássuk egymást? Talán többet megpróbálnánk? Nem túl kényelmes ez így? Persze, jó ez, hogy van, de időnként úgy érzem ennél sokkal-sokkal többre vágyom.

Néha túlcsordulok érzelmileg.. és akkor festek. Lélek-aktokat.. Mezítlen lélek a papíron.. Megírom, mit érzek.. ha nagyon kötődöm valakihez… ha hiányzik és az vérvörös lenne, mert fáj, emészt a hiány… és tehetetlen vagyok… főleg ha ő ezt nem érzi annyira és ugyanúgy… és ha boldog vagyok, ha várok és vágyakozom,  ha félek.. ha be akarom vallani magamnak.. az egyedüllét és a magány… mikor kell és tudom, akkor temetem a múltam.. néha így is lehet… leírom ami elmúlt.. ami arra vitt.. a miérteket és akkor könnyebb.. kicsit… és úgy érzem ezen már túl vagyok, mert csak a tapasztalat van a múltból, már a ma van és a holnap…

És néha csak a zenébe kapaszkodom, mert az segít, azzal könnyebb, van úgy, hogy a szavak és a színek is kevesek, amikor már csak a hangok visznek tovább.. menni kell mindig tovább..

Akkor is, amikor éppen olyan sokáig tart elhinni, hogy valami lehet, mint azt, hogy mégsem.. amikor fáj, hogy már nem értesz azonnal, egészen, nem rezdülsz velem, ugyanúgy, mint régen….

1 komment

Címkék: gondolatok érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://bobbenet.blog.hu/api/trackback/id/tr83281483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ritcsi 2008.01.04. 17:40:09

Tudod, kedves Böbbenetem, egyszerűen az MSN nem "tiszta". Bújhatunk a "nem vagyok a gépnél", "ebédelek", "telefonálok" feliratok mögé, elrejthetjük magunkat (számomra ez a legdurvább!)és más is elrejtőzködhet előlünk, pedig ott vagyunk és vígan beszélgetünk vkivel. És ez nem tiszta. Igen, összeköthet távoli embereket, vagy... még jobban elválaszthat egymástól, kinek mi jut.
Pusszancs
süti beállítások módosítása