Böbbenet blog

Friss topikok

  • RitaVeronika: Nahát nem lehetett már akárhogy hozzászólni...:) Szóval csak az utolsó mondathoz reagálnék így, jó... (2009.10.14. 16:12) No, ennek is eljött az ideje..
  • Rita: Jaj, igen, igen, igen és igen. Főleg az utolsó két bekezdés. (2008.07.30. 19:26) lezárni...
  • Rita: Az első pár sor akár rólam is szólhatna. Pedig mikor ezt írtad nem is nagyon beszéltünk. A sors fi... (2008.07.25. 12:20) Várakozások és próbálkozások..
  • Rita: Nem fog rosszul esni, ha ezt a dalt én is felteszem a blogra? Nagyon imádom, de nem szeretném "ell... (2008.05.18. 22:17) tájkép csata előtt...
  • Rita: Mindig lesznek a múltban olyan dolgok, amelyeken nem lehet "túl lenni". Nem mondom, hogy így van r... (2008.05.01. 16:44) az egyik szemem sír... és néha a másik is...

HTML

Linkblog

Barátnős levelek

2009.01.31. 20:46 Böbbenet

Vannak, szeretem őket. Néha terjedelemre súrolják a kisregény határát, főleg ha egy-egy mélyebb "értekezés" folyik, de "életképeink" című novelláskötetként is biztosan ki lehetne adni őket.. Pedig most nem is erről akartam írni, hanem "hűtlenségemről" és arról, amit itt fogok hagyni. És ami miatt szívesen fogok néha visszajönni ide. Ehhez viszont sk. képanyagot kellene gyűjteni, ami még odébb van kicsit..

Szóval a barátnős levelek. Néha írásra is ösztönöz egy-egy téma, aztán ha más lehetőség nem adódik, akkor emilben osztjuk meg egymással a gondolatainkat - bár az összeülős-beszélgetős délután/este a megfelelő "adalékanyagokkal" azért mégis csak jobb... Örülök neki, jó, hogy van, vannak olyan dolgok, amiket az ember alig valakivel oszt meg, viszont akkor biztos lehet benne, hogy nem nézi az illető teljesen zizznek, még ha első hallás/olvasás alapján annak is lehetne tartani. Most is volt ilyen levélváltásunk és a kapcsolodó gondolatok mellett jólesett "kiírni " magamból néhány dogot, nagyon kell néha az örömöket is megosztani. De az is előfordul, hogy az ember mindössze meghallgatást, vagy éppen megértés, megerősítést vár. És van úgy, hogy erre néha kifejezettem csak egy barátnő "alkalmas". Emberi kapcsolataink igen bonyolultak, aztán pedig a kiváltott érzéseket mellesleg nem éppen az illetékessel osztja meg az ember.. :)

Mostanában kicsit másképp szemlélem a környezetem, mégis csak vannak emberek, dolgok, amiket sajnálok majd itthagyni... még szerencse, hogy a mai világban a távolság nem kihívás...:)

Szólj hozzá!

Címkék: barátság barátnők

A bejegyzés trackback címe:

https://bobbenet.blog.hu/api/trackback/id/tr12914957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása