Böbbenet blog

Friss topikok

  • RitaVeronika: Nahát nem lehetett már akárhogy hozzászólni...:) Szóval csak az utolsó mondathoz reagálnék így, jó... (2009.10.14. 16:12) No, ennek is eljött az ideje..
  • Rita: Jaj, igen, igen, igen és igen. Főleg az utolsó két bekezdés. (2008.07.30. 19:26) lezárni...
  • Rita: Az első pár sor akár rólam is szólhatna. Pedig mikor ezt írtad nem is nagyon beszéltünk. A sors fi... (2008.07.25. 12:20) Várakozások és próbálkozások..
  • Rita: Nem fog rosszul esni, ha ezt a dalt én is felteszem a blogra? Nagyon imádom, de nem szeretném "ell... (2008.05.18. 22:17) tájkép csata előtt...
  • Rita: Mindig lesznek a múltban olyan dolgok, amelyeken nem lehet "túl lenni". Nem mondom, hogy így van r... (2008.05.01. 16:44) az egyik szemem sír... és néha a másik is...

HTML

Linkblog

levelek...

2008.10.31. 21:27 Böbbenet

Szeretem őket, úgy általában…
a zöldet, barnát, bordót, sárgát – van belőlük bőven mostanság. Legszívesebben hazahoznék egy naaagy kupacot, szőnyegnek, tapétának, függönynek, képnek – folyton tudni csodálni amit elfelejtünk néha..

Levelek – írottak s teremtettek. Kedvelem ezt az „ósdi” szokást is, ceruzával (és csak azzal) papírra, bár a 21. században élünk, nekem mégis így esik jól..
Levelek – a természet és gondolataink írott csodái. Bár néha utóbbiak átcsúsznak a „tárgyi bizonyíték” kategóriába – olvastam már jópár „szegénységi bizonyítványt”, de hát van aki „olyannak” születik.

Kedvenc helyeimre nem jutok el most sajnos, de néha le kell mondanunk dolgokról. Szerencsére ezek idővel pótolhatóak, de cserébe valami olyasmi fog történni a hétvégén, amit szintúgy szeretek.

Csinálunk valami újat, ami változást hoz a mindennapokba, legalábbis egy darabig, amíg meg nem szokjuk, hogy maradék fehér falfelületünk ismét kevesebb lett.. Halvány, pasztell ősz-színt kenünk rá, hiányzott már..

Szólj hozzá!

Címkék: őszi színek

A bejegyzés trackback címe:

https://bobbenet.blog.hu/api/trackback/id/tr38743011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása