Böbbenet blog

Friss topikok

  • RitaVeronika: Nahát nem lehetett már akárhogy hozzászólni...:) Szóval csak az utolsó mondathoz reagálnék így, jó... (2009.10.14. 16:12) No, ennek is eljött az ideje..
  • Rita: Jaj, igen, igen, igen és igen. Főleg az utolsó két bekezdés. (2008.07.30. 19:26) lezárni...
  • Rita: Az első pár sor akár rólam is szólhatna. Pedig mikor ezt írtad nem is nagyon beszéltünk. A sors fi... (2008.07.25. 12:20) Várakozások és próbálkozások..
  • Rita: Nem fog rosszul esni, ha ezt a dalt én is felteszem a blogra? Nagyon imádom, de nem szeretném "ell... (2008.05.18. 22:17) tájkép csata előtt...
  • Rita: Mindig lesznek a múltban olyan dolgok, amelyeken nem lehet "túl lenni". Nem mondom, hogy így van r... (2008.05.01. 16:44) az egyik szemem sír... és néha a másik is...

HTML

Linkblog

konszenzus(ok)...

2008.11.09. 21:23 Böbbenet

 …köztünk általában mindenben összhang van.. vagy mégsem?? :D

régen még vadásztuk, hogy melyik kérdés lesz az, amelyikre nem egyforma választ adunk.. azóta eltelt úgy egy év és idővel kiderült, mennyire nem is vagyunk egyformák.. :)

mert végül is más és más tartozik a „kedvenc  zene” kategóriába – no, azért jelentős számú átfedés itt is van..

gasztro-vonalon.. no, az aztán ég és föld.. minimális közös kedvenccel.. erre azért kíváncsi leszek, ha egyszer majd esetleg…

az alvás..újabb érdekes téma.. eltérő alvásigényünkből kifolyólag te inkább téli álmot aludnál, én pedig néha reggel 6-tól nézem a plafont melletted.. (vagy éppen téged.. :))

a színek… amit te el sem tudnál képzelni a lakásban, anélkül én nem érzem jól magam.. :)

egyik dolog hozza magával a másikat, de alapvető jellemvonásaink is okoznak néha fejtörést..

az időt és a megfelelő időpontot ugyan hasonlóan értelmezzük, csak nem egyformán alkalmazzuk.. mindketten más-más témában vagyunk „megfontoltak”.. :)

nem bánom én mindezt, amíg egy valami közös.. az érzés… és a szándék

mert ez úgyis egy kétszemélyes, érzéseken, tolerancián, empátián és kompromisszumokon alapuló nagy-nagy játék.. a játékszabályok örök érvényűek és együtt írjuk őket és  a történetet napról napra..

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://bobbenet.blog.hu/api/trackback/id/tr45759395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása